2.2.2016 19.00

Kivijärvellä koettiin Pyhän Hengen voimaa

Reilu kaksikymmentä rukousta rakastavaa uskovaa kokoontuivat Kivijärvelle rukoilemaan Keski-Suomen alueella tehtävän sielujenvoittamistyön puolesta. Päivän aikana ylistettiin Jumalaa ja kuultiin rohkaisevia puheenvuoroja. Päivän aikana koettiin voimakasta Pyhän Hengen läsnäoloa. Ihmiset saivat virvoittua ja voimaantua. Päivä toi uskonelämään uutta näkökykyä ja osoitti sen, että uskovien yhteydessä on sitä jotakin. Alueellisia rakentumispäiviä järjestetään ympäri Suomea ja niiden järjestelyistä vastaavat Hyvä Sanoma ry:n alueelliset yhteysevankelistat ja tiimin jäsenet yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Halutessasi seurakuntaasi virvoittavan ja Jumalan läsnäolon rakentumispäivän, ota yhteyttä alueellasi toimivaan HS yhteysevankelistaan. Näet heidän yhteystietonsa www.hsry.fi sivustolta.