tiistai

Leirin kuudes päivä lähti käyntiin tutun kaavan mukaan. Aamupala, raamattutunnit ja ruoka seurasivat toisiaan kutn muinakin päivinä. Kellon lyödessä yksi, leiriläiset komennettiin linja-autoon uimahousuineen ja pyyhkeineen. Ohjaajat kertoivat, että olemme lähdössä Toivosen kotieläinpuistoon ihastelemaan eläimiä. Tytöt innostuivat jo kissanpennuista ja pojat vanhoista traktoreista, mutta totuus paljastui kuitenkin jonkin ajan kuluttua. Saavuimme Paintball-kentälle Pietarsaareen.
Hymy oli herkässä kun sinisiä haalareita soviteltiin ja valmistauduttiin peleihin. Ryhmät ottivat mittaa toisistaan, ja voittajajoukkue kisaili ohjaajien ja isosten joukkuetta vstaan. Ei ole helppoa myöntää, mutta grandefinaalin vei leiriläisten joukkue...
Sodan jälkeen osa virkistäytyi samalla alueella olevassa maauimalassa ja loput ottivat aurinkoa, joka lämmitti pitkästä aikaa.

Larsmoon palattiin väsyneinä ja muutama mustelma rikkaampana. Illalla leiriläiset alkoivat ihmetellä isosten hienoja vaatteita. Syy nutturoihin ja kauluspaitoihin selvisi lopulta: viettäisimme perinteisen rukouskokouksen vanhan ajan mallin mukaan. Saimme nauttia esimerkiksi mahtavasta kitarakuorosta ja useista todistuksista.

Hieno päivä!

Hanna kiittää.